Σαντορίνη.Παρτυ γαμου στο Theros Wave Bar

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαντορίνη.Παρτυ γαμου στο Theros Wave Bar Δεξιωση γαμου

THEROS WAVE BAR

Το νησί με τη μοναδική θέα που όλοι θέλουν να παντρευτούν. Η μοναδικότητα και το φυσικό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες κόσμο. Στο τοπ 10 της Σαντορίνης  μέσα σ’ ένα τοπίο εξωπραγματικής ομορφιάς, στην παραλία Εros της Σαντορίνης, απόλυτα ενταγμένο στο περιβάλλον, το Theros Wave Bar μπορεί να είναι ο ιδανικός προορισμός σας. Εξωτικό, ρομαντικό, με ονειρική διακόσμηση, έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα beach bars στη Μεσόγειο και είναι μια αγαπημένη πρόταση για εκδηλώσεις γάμων.

Εάν  θέλετε να κάνετε την ωραιότερη πρόταση γάμου ή το γάμο σας ή τη γαμήλια δεξίωση σας σ’ ένα σκηνικό βγαλμένο από τις σελίδες των παραμυθιών το Theros Wave Bar είναι η ιδανική πρόταση. Για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, η ημέρα του γάμου σας, στο Theros Wave Bar θα μοιάζει με παραμύθι! Ρομαντική διακόσμηση, ονειρικά σκηνικά σε κάθε γωνιά, βεράντες πάνω από τη θάλασσα, ορίζοντας που μοιάζει να μην τελειώνει πουθενά, υποβλητικός φωτισμός. Γιορτάστε μαζί με τους αγαπημένους σας, στην παραλία με την ηφαιστειακή άμμο, απολαμβάνοντας απόλυτη ιδιωτικότητα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Σαντορίνης μόλις 15 λεπτά από το κέντρο των Φηρών. Χορέψτε μέχρι το πρωί, απελευθερωθείτε, διασκεδάστε με την ψυχή σας και αφήστε την έμπειρη ομάδα των συνεργατών του Theros Wave Bar να οργανώσει τα πάντα για εσάς, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ένα από τα καλύτερα beach bar της Μεσογείου σας περιμένει για να κάνετε το γαμήλιο όνειρό σας πραγματικότητα.

Το Theros Wave Bar απέχει 15 λεπτά από το κέντρο των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης, είκοσι λεπτά από το Καμάρι και δέκα λεπτά από την παραλία της Περίσσας, με μεγάλο και άνετο πάρκινγκ. Μπορεί να φιλοξενήσει 200 καλεσμένους (25 στρογγυλά τραπέζια) και  να γίνει ειδική συμφωνία με γνωστή εταιρεία catering αφήνοντας αρκετό χώρο για χορό. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα a la carte δείπνου για 40 καλεσμένους ή γαμήλιο μοντέρνο πάρτυ με ποτά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Theros Wave Bar μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για το Catering στο Theros Wave Bar μπορείτε να δείτε ΕΔΩ