Κτήμα Γαλάζιο

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κτήμα Γαλάζιο Οδηγός Γάμου

Ktima-Galazio

Κτήμα Galazio

Για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας επιλέξτε το παραθαλάσσιο κτήμα στο Ελληνικό για να μεταφέρει εσάς και τους καλεσμένους σας σε μια ατμόσφαιρα ειδυλλιακή μέσα στην Αθηνά.

Το Κτήμα Galazio είναι ένας χώρος δεξιώσεων υψηλής αισθητικής που βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Είναι η ιδανική επιλογή για τους γάμους και τις βαπτίσεις του καλοκαιριού. Η μαγεία και η αύρα της θάλασσας συδυασμένες με τις άρτιες υπηρεσίες της Tasty Planet Catering, θα δώσουν στη δεξίωση του γάμου και της βάπτισης σαs τα συστατικά μιαs ονειρεμένης και αξέχαστης εμπειρίας.

galazio

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 50 άτοµα έως 600 άτομα σε καθιστό κλειστό χώρο buffet ή cocktail. – Ενώ 50 άτοµα έως 1500  άτομα σε καθιστό ανοιχτό χώρο buffet ή cocktail.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Το κτήμα Galazio βρίσκεται πάνω στην θάλασσα με εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και πολύ κοντά του,  έξω από το κτήμα,  στα 200μ βρίσκεται το παραδοσιακό νησώτικο εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Σύγχρονα ηχητικά συστήµατα, γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος.

EXTRA SERVICES – ΠΑΡΟΧΕΣ Συνεργασία µε την Tasty Planet Catering, DJs, διακοσµητές. Μουσική χωρίς όρια και δυνατότητα για Live.

PARKING Για 200 αυτοκίνητα µε παρκαδόρους

W.C. PERSONNEL W.C,

ΩΡΑΡΙΟ Δεν υπάρχει περιορισµός

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ.Ποσειδώνος, Παραλία Ελληνικού

Τηλέφωνο: 210 8668330 Κινητό: 6932 451741
e-mail:

www.tastyplanet.gr 

F

 

www.facebook.com/tastyplanet.gr

Το Κτήμα Galazio είναι ένας χώρος δεξιώσεων υψηλής αισθητικής που βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Είναι η ιδανική επιλογή για τους γάμους και τις βαπτίσεις του καλοκαιριού. Η μαγεία και η αύρα της θάλασσας συδυασμένες με τις άρτιες υπηρεσίες της Tasty Planet Catering, θα δώσουν στη δεξίωση του γάμου και της βάπτισης σας τα συστατικά μιας ονειρεμένης και αξέχαστης εκδήλωσης.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

[wpgdprc "Χρησιμοποιώντας αυτή τη φορμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο"]