Κτήμα Γαία

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κτήμα Γαία Οδηγός Γάμου

KTHMA GAIA

Κτήμα Γαία

Μια επίσκεψη στο Κτήµα Γαία µοιάζει µε ένα ταξίδι στoν κήπο της Εδέµ. Επτά καταπράσινα στρέµµατα µεσογειακής βλάστησης µε φοίνικες και λουλούδια

εγγυώνται ότι η δεξίωσή σας  θα είναι μαγική. Το κτήµα, αποπνέει γαλήνη, ζεστασιά δηµιουργώντας την αίσθηση ενός µαγευτικού, ιδιωτικού παραδείσου. Ο εξωτερικός χώρος µπορεί να φιλοξενήσει από 900 έως 1.500 άτοµα, ενώ η κλειστή αίθουσα μπορεί να εξυπηρετήσει 300 άτομα. Ο παραδεισένιος εξωτερικός χώρος αγκαλιάζεται από έναν ελαιώνα, περιποιηµένες πέργκολες, εντυπωσιακή πισίνα, και ένα όμορφο πέτρινο µπαρ και γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου είναι ο ιδανικότερος ρομαντικός χώρος για να γίνει μια βάπτιση ή γάμος.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 900 άτοµα σε καθιστό buffet, 1.500 σε cocktail

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, η πισίνα και επίσης το κτήμα διαθέτει κλειστή αίθουσα 300 ατόµων.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Σύγχρονα ηχητικά συστήµατα, αρχιτεκτονικός φωτισµός, γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος, video wall on demand.

EXTRA SERVICES – ΠΑΡΟΧΕΣ Συνεργασίες µε επιλεγµένα caterings, DJs, διακοσµητές .

PARKING Για 200 αυτοκίνητα µε παρκαδόρους

W.C. PERSONNEL 6 W.C, 1 για ΑΜΕΑ µε προσωπικό

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Χώρος φρεσκαρίσµατος ζευγαριού

ΩΡΑΡΙΟ Δεν υπάρχει περιορισµός

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ισμήνης & Αντιγόνης, Κορωπί

Τηλέφωνο: 210 6625601 Κινητό: 693 2564062
e-mail:info@ktimagea.gr

www.ktimagea.gr

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ Έξοδος 20 (Κορωπί) της Αττικής Οδού και 3ο χλµ. Κορωπίου-Βάρης

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

[wpgdprc "Χρησιμοποιώντας αυτή τη φορμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο"]

Ένα ταξίδι στoν κήπο της Εδέµ με µεσογειακή βλάστηση, µε φοίνικες και λουλούδια. Ο εξωτερικός χώρος αγκαλιάζεται από έναν κουκλίστικο ελαιώνα και µπορεί να φιλοξενήσει από 900 έως 1.500 άτοµα. Οι περιποιηµένες πέργκολες, η εντυπωσιακή πισίνα, το όµορφο πέτρινο µπαρ και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου µπορεί να τελεσθεί και το µυστήριο του γάµου σας ή της βάπτισης είναι µερικές µόνο από τις πινελιές του µικρού αυτού έργου τέχνης. Το χειµώνα, το κτήμα Γαία διαθέτει μια κλειστή αίθουσα, χωρητικότητας 300 ατόµων, και αναλαµβάνει να εκτελέσει χρέη σκηνικού για πάρτι. Στο γευστικό τοµέα, η συνεργασία µε επιλεγµένα caterings µεταφράζεται σε πιάτα µοναδικής απόλαυσης,  ενώ ένα ακόµα από τα πλεονεκτήµατα του κτήµατος είναι η άρτια ηχητική εγκατάσταση η οποία επιτρέπει το πάρτι να συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθµούς µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.