Λουλούδια

Flowers wedding photo by Studio Alpha

Photography : Studio Alpha

Μικρή ανθοδέσμη με μαργαρίτες

Νυφική
Ανθοδέσμη

Βρείτε τα λουλούδια που σας αρέσουν!  Φτιάξτε τη νυφική ανθοδέσμη που σας αρέσει. Η ποιο συνηθισμένη επιλογή για νυφική ανθοδέσμη είναι το άσπρο χρώμα και οι παστέλ αποχρώσεις.  Τα λουλούδια με έντονα χρώματα στο νυφικό μπουκέτο  κλέβουν την παράσταση, κάνει αντίθεση με το άσπρο νυφικό και η σύνολική σας εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή. Η νυφική σας ανθοδέσμη μ’ ένα κομμάτι ύφασμα από το νυφικό, την καθιστά  ρομαντική. Ο ανθοπώλης θα προσπαθήσει να  συνδυάζει το νυφικό μπουκέτο με τις υπέροχες βάσεις και δεσίματα καθώς στο τέλος δίνει το στυλ και το ύφος που ταιριάζει. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας  και επιλέξτε τα λουλούδια του γάμου σας!!!

Μανολια

Σ’ έναν γάμο όλα ξεκινούν από τη νύφη με  τη νυφική ανθοδεσμη ή αλλιώς το νυφικό μπουκέτο. Βρείτε το δικό σας ξεχωριστό στυλ που θα δώσει τα δικά σας χρώματα σ’ αυτό το σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Τα λουλουδια γαμου είναι πολλά.  Εμείς,  επιλέξαμε να δείτε τα πιο δημοφιλή λουλουδια γαμου να τα γνωρίσετε και να τα αγαπήσετε.

Vintage νυφικά μπουκέτα με έντονα ρομαντικά στοιχεία στις αποχρώσεις του ροζ. Τα τελευταία δύο χρόνια οι νύφες προτιμούν το vintage style  για το γάμο τους. Δείτε τα παρακάτω νυφικά μπουκέτα σε αυτό το στυλ και πάρετε ιδέες.