Νυφικές ανθοδέσμες by Studio 7

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νυφικές ανθοδέσμες by Studio 7 Λουλούδια

Photographer : Αk3fotografia
Flowers: Studio7

Νυφικές ανθοδέσμες by Studio 7. Δημιουργικές προτάσεις αξεπέραστης αισθητικής με έμφαση την λεπτομέρεια. Δείτε ενδεικτικά κάποιες νυφικές ανθοδέσμες, συνδυασμούς λουλουδιών για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Υπέροχα χρώματα και μυρωδιές προσδίδουν μια διαφορετική λάμψη.

Το Studio 7 με εμπειρία στο χώρο των λουλουδιών από το 1977 μπορεί να προτείνει τις πιο εμπνευσμένες δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες για κάθε εκδήλωση. H αγάπη για το λουλούδι, οι ικανοί συνεργάτες  και η πάγια άποψη για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, συνέτειναν ώστε να καθιερωθεί στην αντίληψη του κόσμου ως μία επιχείρηση που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές και να κάνει κάποιον να νιώσει ασφαλής, είτε πρόκειται για την αποστολή μιας απλής ανθοδέσμης είτε για την κάλυψη της εταιρικής του εκδήλωσης ή για τη νυφική ανθοδέσμη και διακόσμηση  δεξίωσης του γάμου του.

Το Studio 7 διαθέτει χώρους 1000 τμ με άνετο parking, κατάστημα λιανικής πώλησης, ψυκτικούς θαλάμους, εργαστηριακούς χώρους, εκθετήριο, φωτογραφικό studio, αίθουσα προβολής και δειγματισμών και στόλο 9 αυτοκινήτων ψυγείων ικανό να καλύψει ανάγκες μεγάλων εκδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια το Studio 7 είναι ακόμα πιο κοντά στο κοινό του μέσα από το site www.studio7.gr και τα καταστήματα του.

Αθήνα : Τατοιου 167, 210 6833366 | 6942059529 | 6936659240

Μύκονος : 2289 028777

Photographer: Despinakouloglou
Floral design : Studio7

Photographer : Sabrinaphotoagency
Florals : Studio7

Photography: AnnaRoussos
Photography studio: Velvet_rose_studio
Flowers: Studio7

Photography : AnnaRoussos  Βridal bouquet: Studio7

Flowers : Studio7
Photographer : Pahountis

Flowers : Studio7

Flowers : Studio7

ΝΥΦΙΚΕΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ : STUDIO 7