Νυφική ανθοδέσμη

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νυφική ανθοδέσμη Λουλούδια

 

CALLA LILY

Η νυφική ανθοδέσμη

Σε έναν γάμο όλα ξεκινούν από τη νύφη και τη νυφική ανθοδεσμη, το νυφικό μπουκέτο. Βρείτε το ξεχωριστό δικό σας στυλ που θα δώσει τα δικά σας χρώματα σ’ αυτό το σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Τα λουλούδια για γάμο είναι πολλά.  Εμείς σας επιλέξαμε να δείτε τα πιο δημοφιλή λουλούδια για γάμο  και να τα γνωρίσετε.

Νυφική ανθοδέσμη με Calla Lily (Κάλες).  Οι Calla Lilies θεωρούνται τα καλύτερα λουλούδια για τις νυφικές ανθοδέσμες. Είναι ένα αρχοντικό λουλούδι. Η νυφική ανθοδέσμη με κάλες δε χρειάζεται να συνδυαστεί με κανένα άλλο λουλούδι, είναι από μόνη της τόσο επιβλητική και ωραία,  αντέχει αρκετές ώρες εκτός νερού και επίσης έχετε πολλές επιλογές χρωμάτων να διαλέξετε για όποια εποχή του χρόνου παντρευτείτε. Εκτός από τις λευκές κάλες που είναι μια σταθερή αξία, το καλοκαίρι προτείνουμε να δείτε τις ροζ και τις φούξια κάλες, ενώ το φθινόπωρο οι πορτοκαλί αποχρώσεις της είναι πολύ ζωντανές–έντονες και για τον χειμώνα οι βαθιές κόκκινες κάλες είναι άκρως εντυπωσιακές και αρχοντικές. Η επιλογή δική σας!!!

ΡΟΖ ΜΑΝΟΛΙΑ

Νυφική ανθοδέσμη με Magnolia.  H Mανόλια σαν φυό είναι  πανέμορφο, ελαφρά αρωματικό και με  πολύ εντυπωσιακό το άνθος της, κυρίως το ροζ, το οποίο εμφανίζεται νωρίς την Άνοιξη στα γυμνά κλαδιά της. Η νυφική σας ανθοδέσμη με Μανόλια  είναι μεγαλοπρεπείς.

Νυφική ανθοδέσμη με Τριαντάφυλλα. Είναι αναμφισβήτητα ο  βασιλιάς των λουλουδιών. Μια συνηθισμένη και κλασική επιλογή  για τις νύφες  στη νυφική ανθοδέσμη τους. Η άσπρη νυφική ανθοδέσμη, η κόκκινη  και η φούξια ανθοδέσμη με μικρά η μεγάλα τριαντάφυλλα είναι αυτά τα χρώματα που επιλέγουν περισσότερο οι νύφες. Με τα τριαντάφυλλα  ο ανθοπώλης σας μπορεί να δώσει το κατάλληλο σχήμα  και να δημιουργήσει μια τέλεια στρογγυλή κατασκευή.

ΛΕΥΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Nυφική ανθοδέσμη με ΟρχιδέαΟι ορχιδέες αποτελούν σαγηνευτικά εξωτικά φυτά. Οι Ορχιδέες είναι τα πιο καλλωπιστικά  και μυρωδάτα λουλούδια. Η ανθοδέσμη με τις ορχιδέες μπορεί να είναι διακριτική,  εντυπωσιακή, μια πολυτελής εμφάνιση για το γάμο σας. Τα χρώματά που συνήθως επιλέγουν οι νύφες είναι η άσπρη και η ροζ ορχιδέα.

 

ΟΡΧΙΔΕΑ

Νυφική ανθοδέσμη με Παιώνιες. Ένα  ιδιαίτερα όμορφο αγριολούλουδο που συναντάται στην ελληνική ύπαιθρο και γενικότερα στην Μεσόγειο. Η Παιωνία είναι από τα αρχαιότερα και ωραιότερα αγριολούλουδα. Δημιουργεί μια ιδιαίτερη ρομαντική νυφική ανθοδέσμη στις αποχρώσεις του ροζ. Οι Παιώνιες αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο μοντέρνα και ακριβά λουλούδια.

ΠΑΙΩΝΙΑ

Νυφική ανθοδέσμη με Oρτανσίες. Η ορτανσία είναι ένα πανέμορφο λουλούδι για τις γλάστρες στα μπαλκόνια και τους κήπους. Δεν περιορίζεται όμως μόνο εκεί. Είναι μια καταπληκτική πρόταση και χρησιμοποιείται  γενικά στους γάμους. Ενδείκνυται στη  διακόσμηση και το στολισμό  ενός γάμου, στη διακόσμηση τραπεζιών και στο νυφικό μπουκέτο. Τα μεγάλα και εντυπωσιακά λουλούδια του δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Το άνθος της ορτανσίας είναι ανθισμένο σχεδόν το μισό χρόνο και το βρίσκουμε σε διάφορα χρώματα. Φτιάξτε τη νυφική σας ανθοδέσμη με φούξια ορτανσία,  είναι μια ιδέα που μας αρέσει πολύ.

ΟΡΤΑΝΣΙΑ

Νυφική ανθοδέσμη με Ιρις.  Το όνομα της ταυτίζεται με τον αγγελιοφόρο της Αγάπης στην ελληνική μυθολογία και είναι μερικά από τα πιο όμορφα φυτά στη γη. Το χρώμα των λουλουδιών μπορεί να ποικίλει από ένα πανέμορφο κίτρινο σε ένα καταπληκτικό μπλε πορφυρό χρώμα. Η λέξη ίριδα προέρχεται κατά το ελληνικό λεξικό και σημαίνει ουράνιο τόξο. Αντιπροσωπεύει το ουράνιο τόξο και το όνομα του αγγελιοφόρου των θεών και την αγάπη στην ελληνική μυθολογία. Υπάρχουν πολλά σύμβολα που συνδέονται με το λουλούδι της ίριδας ανάλογα με το χρώμα της. Κίτρινη ίριδα είναι το σύμβολο του πάθους, λευκή ίριδα είναι το σύμβολο της αγνότητας και η μωβ υποδηλώνει σοφία.

IRIS

ΦΡΕΖΙΑ

 

ΝΥΦΙΚΟ-ΜΠΟΥΚΕΤΟ-ΓΥΨΟΦΥΛΛΟ

Ανθοδέσμη με Γυψόφυλλο. Το φυτό της διακόσμησης γάμου και τον συνθέσεων. Το Γυψόφυλλο μπορεί να σταθεί και μόνο του σαν μια μοντέρνα νυφική  ανθοδέσμη, με ιδιαίτερη κομψότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια σαν τα μικρά λουλουδάκια του. Μια οικονομική λύση και με πολλές επιλογές στις συνθέσεις των λουλουδιών για γάμο.

Ανθοδέσμη με Μαργαρίτες. Το λουλούδι του καλοκαιριού. Ανθίζει πλούσια από άνοιξη έως χειμώνα και φέρει άνθη μαργαρίτες με περιφερειακά ανθίδια λευκά και δίσκο κίτρινου χρώματος. Η νυφική σας ανθοδέσμη με Μαργαρίτες είναι μια πολύ ωραία νεανική και  οικονομική λύση.

Ανθοδέσμη με Φρέζες (η Φρέζια).Ένα ανοιξιάτικο αρωματικό λουλούδι. Η νυφική σας ανθοδέσμη θα μοσχομυρίσει. Έχετε πολλές χρωματικές επιλογές, κίτρινη φρέζα, μωβ φρέζα, πορτοκαλί, άσπρη φρέζα. Μια οικονομική λύση για τον ανοιξιάτικο γάμο σας.

 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ

 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ – Νυφική ανθοδέσμη