Γαμήλιες τούρτες

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γαμήλιες τούρτες Τούρτες Γάμου

 

1233187_499205236833262_602217278_o

 

Γαμήλιες τούρτες. Εντυπωσιάστε με τούρτες υψηλής αισθητικής. Εσείς έχετε σκεφτεί πως θα θέλατε να είναι η γαμήλια τούρτα σας; Δεν είναι μόνο η γεύση που πρέπει να είναι άριστη, αλλά και η εμφάνιση της. Τα τελευταία χρόνια το θέμα της γαμήλιας τούρτας  έχει πάρει άλλες διαστάσεις, εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση τους και παίζουν σημαντικό ρόλο στο Concept του γάμου, αποτελεί ένα κομμάτι  τέχνης και δημιουργίας και ο κάθε καλεσμένος περιμένει με λαχτάρα να δει, να θαυμάσει και μετά να  γευτεί. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραδόσεις και έθιμα γύρω από το γάμο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για φαντασία και πρωτοτυπία, μια και τον πρώτο λόγο έχουν οι επιρροές της μόδας και οι τάσεις της εποχής.

Η παρουσία της γαμήλιας τούρτας στην γαμήλια δεξίωση κλέβει την παράσταση, μετά τη νύφη. Η καταλληλότερη στιγμή για την κοπή της είναι μετά το φαγητό, εφόσον οι μελλόνυμφοι έχουν χαιρετήσει τους καλεσμένους τους στα τραπέζια. Τη διαδικασία κοπής της τούρτας την ξέρουμε όλοι. Ο γαμπρός ακουμπά το χέρι της νύφης και κόβουν μαζί το πρώτο κομμάτι της  τούρτας. Στη συνέχεια οι δυο τους τρώνε από αυτό ταΐζοντας ό ένας τον άλλο, σαν ένδειξη της αγάπης,  σεβασμού και σαν δέσμευση του όρκου τους να μοιράζονται τα πάντα στην κοινή τους ζωή. Φροντίστε εγκαίρως 2-3 μήνες πριν από το γάμο να επιλέξετε μια τούρτα όπως εσείς τη προτιμάτε,  να ταιριάζει στο θέμα του γάμου σας και να καλύπτει φυσικά  τις γευστικές σας προτιμήσεις. Σκεφτείτε τη γαμήλια τούρτα σαν προέκταση του υπόλοιπου ύφους που κυριαρχεί στον γάμο σας. Αν  θέλετε να κάνετε ρομαντικό γάμο, με λουλούδια και  ροζ  πινελιές, η γαμήλια τούρτα σας θα ακολουθήσει αυτό το μοτίβο άσπρη τούρτα με ροζ λουλούδια κλπ Πριν κάνετε την τελική παραγγελία, θα πρέπει να ξέρετε τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων σας και να υπολογίσετε ότι 100 gr ανά άτομο είναι μια ιδανική αναλογία.

Το Online περιοδικό MyWeddingStar σας προτείνει να δείτε τις παρακάτω γλυκές δημιουργίες της Μαρίας Ξερικού που είναι καλλιτέχνης του είδους. Η  επαγγελματική της προσέγγιση, καθώς και η εμμονή στην ποιότητα και το άριστο αποτέλεσμα οδηγούν σε μοναδικές  δημιουργίες και καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της και να σχεδιάσετε μαζί τη δική σας μοναδική τούρτα! Είναι εγγυημένο ότι θα μαγέψετε τους καλεσμένους σας με τις δημιουργίες της Μαρίας Ξερικού. Απολαύστε  παρακάτω κάποιες  «Γαμήλιες Τούρτες».

Τουρτα για γάμο

Μαρία Ξερικού

Εθνικής Αντιστάσεως 25, Βριλήσσια τηλ: 210 6131598

Εάν θέλετε να μαθετε περισσότερα δείτε εδώ!