Kρασί για δεξίωση γάμου και πάρτυ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kρασί για δεξίωση γάμου και πάρτυ Δεξιωση γαμου

Κρασί για δεξίωση γάμου και πάρτυ. Πώς να διαλέξω το κρασί του γάμου μου;

Στην πανέμορφη Ελλάδα που ζούμε, η χαρά και η διασκέδαση είναι μέρος της καθημερινότητας μας, η οποία πάντα συνδυάζεται με το καλό φαγητό και συνοδεύεται μ’ ένα καλό και ποιοτικό  κρασί. Έτσι και σ’ ένα Γάμο το μυστικό για μια επιτυχημένη δεξίωση γάμου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Σίγουρα,  θέλετε να ικανοποιήσετε και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.  Η ποιότητα του φαγητού και η προσεγμένη παρουσίαση τους είναι από τα πιο βασικά που θα δείτε… αλλά  το μυστικό μιας πετυχημένης δεξίωσης είναι το καλό φαγητό,  όμως για ένα τέλειο γαστρονομικό αποτέλεσμα το ποτό που θα το συνοδεύει είναι αυτό θα το απογειώσει ή θα το γειώσει.

Η επιλογή και ο τρόπος δεξίωσης γάμου δεν θα πρέπει να γίνετε με άγχος. Σίγουρα,  οι προετοιμασίες ενός γάμου είναι πολλές και όλες έχουν την αξία τους,  τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά για να βγει το αποτέλεσμα που θέλετε. Όμως μην κάνετε εκπτώσεις σ’αυτό που θα επισφραγίζει την ημέρα του γάμου σας. Η δεξίωση του γάμου είναι ο επίλογος της βραδιάς, όπου θα σας χαλαρώσει και θα σας διασκεδάσει. Φροντίστε να είναι όπως σας αρμόζει,  επιλέξτε το φαγητό που σας αρέσει( όχι απαραίτητα το ακριβό) και βρείτε το κατάλληλο κρασί να το συνοδεύσει. Έτσι, η βραδιά σας θα είναι τέλεια …και θα καταλήξει να είναι το ιδανικότερο πάντρεμα…

Πρέπει πάντα να επιλέγετε κρασί που εσείς και ο αρραβωνιαστικός σας απολαμβάνετε, αφού το κρασί μπορεί πραγματικά να πει κάτι για σας – ακόμα καλύτερα αν είναι μέρος μιας  ιστορίας,  της αγάπης σας.

Στη γαμήλια δεξίωση η μουσική αρχίζει και το ποτό ακολουθεί. Θέλετε μια πετυχημένη δεξίωση γάμου  στο σπίτι με catering, στην εκκλησία με μπουφέ ή σε κτήμα; Φροντίστε να επιλέξετε εσείς το κρασί, κόκκινο και λευκό . Δείτε παρακάτω κάποια  tips που θα σας βοηθήσουν πώς να παραγγείλετε και να επιλέξετε το ιδανικότερο κρασί του γάμου σας:

Παραδοσιακά, η υπόθεση γάμος σημαίνει αυτόματα κόκκινο κρασί, ακριβώς όπως μια καλοκαιρινή γιορτή είναι συνώνυμη με το λευκό κρασί. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία τι ώρα του χρόνου και πότε είναι, αρκεί να ταιριάζει με το μενού σας. «Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να πίνουν αυτό που τους αρέσει όποτε θέλουν, πράγμα που δικαιολογεί γιατί το ροζέ κρασί έχει γίνει ο σούπερ σταρ όλου του χρόνου», όπως λέει ο Anthony Giglio, διευθυντής κρασιού στο The Centurion Lounge από την American Express,  γεφυρώνει το λευκό και το κόκκινο κάπου στη μέση.

Κρασί για όλους

  • Βεβαιωθείτε ότι το κρασί θα φτάσει για όλους τους καλεσμένους σας. Συνήθως σε τέτοιες εκδηλώσεις 2 ποτήρια κρασί καταναλώνουμε ανά άτομα την ώρα. Υπολογίστε κατά μέσο όρο, επί 3 ώρες και επί των ενηλίκων που θα παραβρεθούν (ηλικίας 30-65) και θα βγάλετε το αποτέλεσμα σε ποτήρια. Συνήθως το κρασί είναι σταθερά το 50%-60% των αλκοολούχων ποτών που σερβίρονται σε γάμους τα υπόλοιπα είναι συνήθως η μπύρα.

Η κατάλληλη θερμοκρασία

  • Το κρασί πρέπει να είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία για να συνοδεύει το φαγητό, χειμώνα καλοκαίρι. Τα λευκά κρασιά σένα γάμο θέλουμε να είναι σε θερμοκρασία 8-10ο C   και τα κόκκινα κρασιά σε 16-17ο C. Στην περίπτωση όμως που παντρεύεστε καλοκαίρι η θερμοκρασία των κρασιών θα πρέπει να είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Πόσο κοστίζει το κρασί που θα επιλέξω;

  • Στην Ελλάδα έχουμε πολλές μικρές μονάδες οινοποιείων που φτιάχνουν εξαιρετικό κρασί  και το διαθέτουν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις. Έτσι,  και η σημερινή μας πρόταση αφορά το Οινοποιείο Dasiotis Winery όπου διαθέτει κρασί εξαιρετικής ποιότητας με κόστος 3,5 € ανά λίτρο κόκκινο ή λευκό. Το Οινοποιείο Dasiotis Winery στο Αγρίνιο από το 1994 με χρόνια εμπειρίας στο ποιοτικό καλό κρασί και με ειδίκευση στα αποστάγματα διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα οινοποιείου που εγγυάται για την ποιότητα των κρασιών της. Όπως μας λέει και η υπεύθυνη του Οινοποιείου Dasiotis η κα.Τζογάνη »Το καλό κρασί ξεχωρίζει από την όψη και την καθαρότητα, την όσφρηση και τη γεύση» Το δοκιμάσαμε και ανήκει αναμφισβήτητα στην κατηγορία  εξαιρετική τιμή / με άριστη ποιότητα.

Δοκιμάστε το κρασί πριν το αγοράσετε

  • Ανεξάρτητα από τις συμβουλές του catering και του κτήματος,  το κρασί που θα σερβίρουν στο γάμο σας πρέπει να το δοκιμάσετε. Θα ήταν κατάλληλο να αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί πριν παραγγείλετε την ποσότητα για το γάμο σας.

Επικοινωνήστε με το Οινοποιείο Dasiotis Winery 

Τηλεφωνικές παραγγελίες:(9:00πμ. -20:00μμ.)
τηλ: 26410 59018
κιν1: 6978862412
κιν2: 6976008373
Αν χρειάζεστε βοήθεια  το Οινοποιείο DASIOTIS WINERY είναι στη διάθεσή σας!
Καλέστε στο 26410 59018 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή και στις λεπτομέρειες της αποστολής.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο