Μανικετόκουμπα. Το κόσμημα του άνδρα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μανικετόκουμπα. Το κόσμημα του άνδρα Γαμπρός-Γαμπριάτικα

 

 

Τα μανικετόκουμπα από τις αρχές του 17ου αιώνα πρόσθεταν κύρος σε έναν άνδρα με μια εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη. Μανικετόκουμπα ογκώδη,  άλλοτε χρυσά και  εκκεντρικά, μανικετόκουμπα κομψά,  μικρά έργα τέχνης, που καθιερώθηκαν όμως μέχρι και σήμερα σαν απαραίτητο αξεσουάρ για την εμφάνιση του γαμπρού ή μιας καλής ανδρικής εμφάνισης.

Μετά το καλό ρολόι σε έναν άνδρα,  τα μανικετόκουμπα είναι πραγματικά το κόσμημα του γαμπρού. Είναι ίσως το μοναδικό μικρό κόσμημα που θα φορέσει ένας άνδρας την ημέρα του γάμου του,  που μπορεί να είναι από παιχνιδιάρικό ύφος, μοντέρνο ύφος, κλασικό,  ανάλογα με την προσωπικότητα και ανάλογα με την εποχή και τον τόπο που θα γίνει ο γάμος σας. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θα σας αρέσουν πραγματικά ανάλογα με budget που θέλετε να διαθέσετε. Εμείς από το myWeddingStar σας βρήκαμε  τα πιο μοντέρνα και πρωτότυπα, από τον Βασιλιά των μανικετόκουμπων μιας εταιρείας που ιδρύθηκε το 1990 στη Μεγάλη Βρετανία από τον Robert Tateossian  όπου συνδυάζουν το προχωρημένο στυλ με τη μανία για gadget από 160 euro.

Δείτε παρακάτω τις πανέμορφες συλλογές  της εταιρείας Tateossian. Καταπληκτικά μανικετόκουμπα για το γαμπρό  και για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Μανικετόκουμπα Tateossian

Μανικετόκουμπα Tateossian

Μανικετόκουμπα Tateossian

Μανικετόκουμπα Tateossian

Μανικετόκουμπα Tateossian 

 

Όλα τα παραπάνω μανικετόκουμπα Tateοassian  και πολλά άλλα σχέδια μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ