Μπαρμπέρικα υψηλής αισθητικής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπαρμπέρικα υψηλής αισθητικής Γαμπρός-Γαμπριάτικα

 

Aggelos Barber Shop

Όταν ακούμε τη λέξη μπαρμπέρικα το μυαλό μας γυρίζει το χρόνο πίσω και μας φέρνει στο νου τις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, όπου τα κουρεία της εποχής, είναι πόλος έλξης των αντρών για κοινωνική συναναστροφή, ένας τόπος ψυχαγωγίας όπου λέγανε τα νέα τους, μιλούσαν για πολιτική, για τις γυναίκες, για τον έρωτα τους. Μια ιστορία που είναι τόσο μακρινή και άλλαξε με τα χρόνια και τη σκυτάλη για τη φροντίδα των ανδρών πήραν  τα σύγχρονα κομμωτήρια προσαρμοζόμενα κάθε φορά στη μόδα και στις τάσεις της εποχής. Παρόλο αυτά …Mια νέα τάση στην ανδρική περιποίηση που βρίσκει τις ρίζες της στην παραδοσιακή τέχνη του κουρέα και δίνει βάρος στη φροντίδα και χαλάρωση του άνδρα,τα τελευταία χρόνια αναβιώνει στην πόλη της Αθήνας. Μια νέα συνήθεια και εμπειρία για να ξυρίσουν τον γαμπρό… πριν τη γαμήλια τελετή. Μπαρμπέρικα υψηλής αισθητικής.

Aggelos Barber Shop

Aggelos Barber Shop

Δύο μπαρμπέρικα  υψηλής αισθητικής στην Αθήνα,  φροντίζουν τον άντρα με υπηρεσίες ιδιαίτερου κάλλους.

Την έλλειψη του παραδοσιακού κουρέματος, όπως την ξέραμε πριν από λίγες δεκαετίες, έρχεται να καλύψει ο κ. Άγγελος Μουστόπουλος, ο  ιδιοκτήτης του «Aggelos Barber Shop». Ο κ. Μουστόπουλος ξεκίνησε από το Χαλάνδρι την επιχειρηματική του κίνηση το 2008 και μέρα με τη μέρα φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα των παραδοσιακών κουρείων. Έχοντας κάνεις σπουδές και μελέτες στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές σχολές ο πελάτης θα απολαύσει τις ξεχωριστές υπηρεσίες του κ. Μουστόπουλου και του αδελφού του, έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη. Σε ένα κομψό περιβάλλον, με αργές και προσεγμένες κινήσεις. Ο πελάτης θα αναβιώσει παλιές ξεχασμένες τεχνικές της μοναδικής τέχνης της κομμωτικής. Την ομάδα του πλαισιώνουν ειδικοί πεπειραμένοι συνεργάτες.

H μαγευτική  ατμόσφαιρα του μπαρμπέρικου, όπου το κούρεμα και το ξύρισμα είναι ένα μόνο μέρος του τελετουργικού, ενώ συνολικά η εμπειρία είναι μια διαδικασία, απόλαυσης και ανανέωσης. Το κουρείο δεν είναι ένας απλός χώρος καλλωπισμού, αλλά εντευκτήριο, χώρος χαλάρωσης και επικοινωνίας. Εκεί οι άνδρες φτιάχνουν τις δικές τους εκλεκτικές κοινότητες για να ζήσουν τις μικρές τους απολαύσεις.
Yπήρξαν πάντα χώροι ανταλλαγής ιδεών και πληροφοριών για τα συμβαίνοντα, τόσο στη στενή κοινωνία του χωριού, όσο και στις πολεις!!!

Barber Stories

Barber Stories

 

ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΑ-ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ

ΑGGELOS BARBER SHOP Σωκράτους 13, Χαλάνδρι, τηλ. 2106852785

BARBER STORIES  Κουντουριώτου 165-167,Πειραιάς, τηλ. 210 4296286