Χειροποίητες γραβάτες

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χειροποίητες γραβάτες Γαμπρός-Γαμπριάτικα

Η γραβάτα είναι το κατ’ εξοχήν ανδρικό αξεσουάρ που ολοκληρώνει μια επίσημη εμφάνιση.  Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε να δείτε τις χειροποίητες γραβάτες του Στράτου Πατλαμάζογλου, δημιουργός της εταιρείας Citrus Ties. Οι δημιουργίες του είναι εμπνευσμένες, όπως συνηθίζει να λέει, από το αστικό τοπίο: τα ηλεκτροφόρα σύρματα των συγκοινωνιών που κόβουν σε ρίγες το γαλάζιο του ουρανού, τις φωτεινές επιγραφές των μπαρ, τα κόκκινα κοντέινερ του Πειραιά, την ανατολή του ήλιου που χρωματίζει χρυσή την πόλη και τη δύση του που κάνει τους δρόμους να μοιάζουν μεταλλικοί.

Ο ίδιος είναι μουσικός, αλλά αγαπώντας το ντιζάιν, τη μόδα και την casual αισθητική αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του συλλογή από γραβάτες. Έτσι τον Στράτο Πατλαμάζογλου τον συναντάτε στην πόλη, ανεβασμένο στη βεραμάν βέσπα του, να αναζητεί «θησαυρούς» στις αποθήκες παλαιών υφασματάδικων της Αθήνας και του Πειραιά. Αγαπά το βαμβάκι και το μαλλί, διαλέγει πάντα υφάσματα περιορισμένου μεγέθους – πολλές φορές κομμάτια που δεν θα ξαναβγούν στην αγορά, τα φέρνει στο εργαστήριό του και δημιουργεί τις δικές του χειροποίητες γραβάτες. Προτιμά την τετράγωνη φόρμα και δεν διστάζει να προσθέτει ακόμα και μεταλλικές λεπτομέρειες, δημιουργώντας γραβάτες που μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας  και για την επίσημη γαμήλια εμφάνιση σας,  σαν Γαμπρός.

 

Πως να δέσετε τη γραβάτα σας;

Μία γραβάτα ταιριάζει άψογα σε κάθε άντρα. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, η γραβάτα σας μπορεί να συνδυαστεί άψογα, ανάλογα με τον τρόπο που θα τη δέσετε. Δείτε παρακάτω έναν ευκολο τρόπο δεσίματος με 6 κινήσεις.

Όλες τις χειροποίητες γραβάτες της εταιρείας Citrus.ties μπορείτε να τις βρείτε και να παραγγείλετε στο:

www.citrusties.com

www.facebook.com/citrus.ties/

Πηγή://ΒήμαMen