Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νυφικά χτενίσματα κότσοι Νυφικα χτενισματα, Νυφική περιποίηση

 

Νυφικά χτενίσματα κότσοι. Καταπληκτικά χτενίσματα για υπέροχες νύφες. Οι κότσοι στα μαλλιά είναι αρκετά απαιτητικοί, θέλουν μακριά μαλλιά, καλό χτένισμα για ένα υπέροχο φυσικό νυφικό αποτέλεσμα. Ο κότσος τονίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου, κυρίως τα μάτια, προσθέτουν  θηλυκότητα, τονίζουν το στυλ και την προσωπικότητα της γυναίκας. Τις περισσότερες φορές δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το χτένισμα μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια  ενός κομμωτή για να βοηθήσει, να προτείνει,  το ιδανικότερο χτένισμα, το χτένισμα που μας ταιριάζει και γιατί όχι αυτό που κάποιες φορές θα μαγνητίσει τα βλέματα των  άλλων.

Δείτε και πάρτε ιδέες,  νυφικά χτενίσματα και προτάσεις με υπέροχους κότσους για μια νύφη με στυλ,  καλοχτενισμένη, για μια απόλυτα περιποιημένη εμφάνιση.

Εάν δεν έχετε βρεί ακόμα το κομμωτήριο που θα επιμεληθεί τα μαλλιά σας, σας  προτείνουμε να δείτε το  κομμωτήριο Hairexperts Nikos Sliakas

Ο hairstyle Νίκος Σλιάκας ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου HairExpertsAgiaParaskeyvi Salon & Spa θα σας εξυπηρετήσει  με το καλύτερο δυνατό τρόπο, θα σας μαγέψει με το αποτέλεσμα και τις προσιτές τιμές του.  Με μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, η ομάδα του,  θα σας κάνει  να νιώθετε μοναδικές!!! Προτάσεις και ιδέες για το ιδανικό νυφικό χτένισμα, άλλοτε απλό και ανέμελο, άλλοτε  περίτεχνο, είτε  με κότσο, με  μπούκλες, μοντέρνο, κλασικό, ρομαντικό, όπως και να το φαντάζεστε … ο hairstyle Σλιάκας Νίκος σας περιμένει …να μιλήσετε, να βρείτε μαζί αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα.

Μοναδικές τιμές στα ολοκληρωμένα νυφικά πακέτα

Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Δημιουργία στεφανιού με μαλλιά

Μοντέρνο νυφικό χτένισμα παιχνίδι με εντυπωσιακή μεγάλη πλεξούδα

Χαμηλός κότσος ανάλαφρο χτένισμα

Κότσος διακοσμημένος με πέρλες

Ψηλός κότσος

Εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα μεγάλος κότσος

Νυφικό χτένισμα ανάλαφρος κότσος

Νυφικό χτένισμα κότσος με πλεξούδα στο πλάι

Νυφικό χτένισμα με αξεσουάρ

Υπέροχοι βραδινοί κότσοι για γάμο και βάπτιση

Νυφικό χτένισμα κότσος μεγάλος και ψηλός

 

Περισσότερα για το κομμωτήριο Ηairexpertsagiaparaskevi, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ