Νυφικά με αύρα πολυτέλειας

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νυφικά με αύρα πολυτέλειας Νυφικά-Σχεδιαστές Νυφικών-Οίκοι, Περιοδικό Γάμου

 

Νυφικά με αύρα πολυτέλειας!!!

Η Σοφία Καπαγερίδου εδώ και 25 χρόνια συνεχίζει να δημιουργεί νυφικά υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλες τις νύφες. Συνεπής με την εμπειρία και τις αξίες της ως σχεδιάστρια μόδας, καθώς και το  πλούσιο βιογραφικό,   με σπουδές  στο χώρο της μόδας,  αλλά και της διδασκαλίας σε τμήματα styling, πατρονίστ, μοντελίστ, κοπτικής – ραπτικής, επιδείξεις μόδας, είναι  η επιβεβαίωση  και η επισφράγιση για να είναι το τελικό αποτέλεσμα τέλειο!!!

Η Σοφία Καπαγερίδου δημιουργεί μοναδικά νυφικά και βραδινά ρούχα για τον σωματότυπο κάθε Ελληνίδας γυναίκας. Με πάθος και όρεξη για τη δουλειά της θέλει να ντύνει νύφες με αισθητική, στυλ και άποψη. Υφάσματα και ρούχα γεμάτα θηλυκότητα, καταπληκτικά υλικά όπως μετάξι, δαντέλες, κρύσταλλα όλα κεντημένα στο χέρι σαν πραγματικά έργα τέχνης.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό της atelier στο Περιστέρι και κατάστημα βραδινών  ρούχων, όπου εκθέτει μοναδικές δικές της δημιουργίες αλλά και βραδινές τουαλέτες που δημιουργεί αλλά και εισάγει αποκλειστικά από το εξωτερικό και ελληνικές γνωστές εταιρίες.
Λειτουργεί, κυρίως, κατόπιν ραντεβού γιατί η εξυπηρέτηση  κάθε νύφης είναι ξεχωριστή. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού προτείνει αυτά που ταιριάζουν στον τύπο κάθε γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα δίνει χρήσιμες συμβουλές styling και οργάνωσης γάμου. Στο atelier συνυπάρχουν αξεσουάρ, είδη κοσμημάτων, μπομπονιέρας, προσκλητηρίων και άλλων γαμήλιων καλλιτεχνημάτων. Τις υπέροχες δημιουργίες της μπορείτε να τις βρείτε στο  Περιστέρι, τηλ: 210 578 1153.

 

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ

Θηβών 166Α, Περιστέρι. τηλ: 210 578 1153

Photographer: Julie Georgantidou Photography
Model : Christiana Georgopoulou
Makeup Artist : Evi Anthrakidou
Hairstylist : Julia Popova
Dress : sofiakapageridou

Facebook:Καπαγερίδου Σοφία