Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες New Home Styles

Νέο σχέδιο Προσφορά γνωριμίας Ολοκληρωμένη Κρεβατοκάμαρα ”Diana” δρυς
Από 2.000 €, μόνο 1.399 €, έκτπωση 30 %

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες έτοιμες να φιλοξενήσουν τα όνειρα σας στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας.

Είτε προτιμάς mix &max,  είτε αγαπάς τις κλασικές και μίνιμαλ λύσεις, στο κατάστημα Epiplο-in  στη Δάφνη  θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Με βασικό γνώμονα  νέο σπιτικό για όλους, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Epiplο-in  o κος. Χιώτης Γαβριήλ  προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να διαμορφώσεις το νέο σου σπιτικό, με έπιπλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. ‘Επιπλα που διακρίνονται για την άριστη κατασκευή τους, τόσο σχεδιαστικά και εργονομικά,  όσο και ποιοτικά. Τα έπιπλα είναι ελληνικά και αντέχουν στο χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να επιλέξεις λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, αφού όσα βλέπεις χάρη στις ειδικές κατασκευές, μπορούν να προσαρμοστούν στο χώρο και στο γούστο σου, με εγγυημένη after sales υποστήριξη.

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες με στυλ, με άνεση σε καθαρές μινιμαλ γραμμές. Το ξύλο είναι διαχρονικό,  πάντα είναι στη μόδα. Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες υψηλής αισθητικής σε ξύλο ανιγκρέ ή οξυάς ή καρυδιάς  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Κρεβάτια με δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου κάτω από το στρώμα με μηχανισμό. Συνδυάζονται με κομοδίνα και συρταριέρα. Επίσης,  η επιλογή του κατάλληλου στρώματος σήμερα έχει γίνει επιστήμη, είναι ότι πιο σημαντικό για καλό και ξεκούραστο ύπνο. Δείτε παρακάτω κάποιες ενδεικτικές προτάσεις που σίγουρα θα σας κλέψουν την καρδιά…και μην ξεχνάτε ειδικά για αυτούς που πρόκειται να παντρευτούν το 2018 μια καταπληκτική πρόταση-προσφορά σας περιμένει στον εκθεσιακό του χώρο. Όλη η  επίπλωση του σπιτιού σας σε επιλεγμένα είδη από 1500euro στο κατάστημα στη Δάφνη. 

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες


Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες


Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες


Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

1η ΕΚΘΕΣΗ :Λεωφ. Ηλιουπόλεως 108 & Ίμβρου 22, Δάφνη

2η ΕΚΘΕΣΗ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:Ράχη Λάκα, Οινόφυτα, Βοιωτία

Tηλέφωνα: 211 40 90 152 | Κινητό: 693 91 95 346

www.epiplo-in.gr