Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας New Home Styles

Παντρεύεστε; Ετοιμάζεται το σπίτι που θα στεγάσει τον οικογενειακό σας ιστό; Η αλήθεια είναι ότι η διαμόρφωση και η διακόσμηση ενός σπιτιού, χρειάζεται αρκετά χρήματα για να ολοκληρωθεί.  Πολλές φορές συμπίπτουν την ίδια περίοδο όλα, οι ετοιμασίες του γάμου και η διακόμηση του σπτιο,  γι’ αυτό πελαγώνουμε… Εμείς όμως από το myweddingstar, στο πλαίσιο της θεματολογίας μας για τις ντουλάπες κρεβατοκάμαρας,  βρήκαμε  τις καλύτερες προτάσεις  και ιδέες,  που πιστεύουμε ότι θα σας λύσουν τα χέρια, σε προνομιακές τιμές για τους μελλόνυμφους. Λευκές ντουλάπες  με Ιταλικό Design σε απόλυτη αρμονία με το δωμάτιο σας

3 προτάσεις με ντουλάπες ίδιων διαστάσεων με διαφορετικά υλικά, σε ποικιλία χρωμάτων.

3 προτάσεις με ντουλάπες ίδιων διαστάσεων με διαφορετικά υλικά, σε ποικιλία χρωμάτων.

Διαλέξτε την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας σας . Τρεις προτάσεις με ντουλάπες ίδιων διαστάσεων,( μήκος: 200μ. υψος: 262μ.) με διαφορετικά υλικά, σε ποικιλία χρωμάτων, πιο αναλυτικά :

  • Ντουλάπα ανοιγόμενη 4/φυλλη  από βακελιτικές μάτ επιφάνειες. Τελική τιμή: 980€
  • Ντουλάπα ανοιγόμενη 4/φυλλη από λακαριστές ματ επιφάνειες με ενσωματωμένο κάθετο χωνευτό κρυστάλλινο πόμολο. Τελική τιμή: 1376€
  • Ντουλάπα ανοιγόμενη 4/φυλλη από λακαριστές γυαλιστερές επιφάνειες με ενσωματωμένο πόμολο. Τελική τιμή: 1575€

Ντουλάπα με καθρέπτη

H μοντέρνα ντουλάπα κρεβατοκάμαρας με καθρέπτη είναι τρίφυλλη και συρόμενη. Η πρόταση προσφοράς για τους μελλόνυμφους αφορά την ντουλάπα σε διαστάσεις: Μήκος: 270μ. Υψος: 262μ. Το τελικό κόστος  είναι 2075€  μαζί με τη μεταφορά και συναρμολόγηση ( εντός λεκανοπεδίου Αττικής).

Ντουλάπα συρόμενη λευκή : Systema di Cucina

H δίφυλλη συρόμενη ντουλάπα κρεβατοκάμαρας λευκού χρώματος με γυαλιστερή λάκα σε τμήματα με σκελετό  ” καίτια” αλουμινίου διατίθεται σε ειδική τιμή προσφοράς για τους μελλόνυμφους με διαστάσεις: Μήκος: 180μ. Υψος: 230μ. Το τελικό κόστος είναι 1802€  μαζί με τη μεταφορά και συναρμολόγηση ( εντός λεκανοπεδίου Αττικής).

 

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟKAΜΑΡΑΣ  SYSTEMA DI CUCINA

Photo credit: Systema di Cucina

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αριστοτέλους 89, Χαλάνδρι | Τηλ: 210 6852770 | www.systemadicucina.gr