Νυφικό χτένισμα 2019 :Σωστή κούπ από το Α μέχρι το Ω!

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νυφικό χτένισμα 2019 :Σωστή κούπ από το Α μέχρι το Ω! Uncategorized

Νυφικό χτένισμα 2019 : Σωστή κούπ από το Α μέχρι το Ω!

Ρωτήσαμε τον κομμωτή των βορείων προαστίων να μας πει τι πιστεύει ο ίδιος για τις τάσεις στα νυφικά χτενίσματα και ποιες είναι οι τάσεις  για το νυφικό χτένισμα άνοιξη – καλοκαίρι 2019. Ποια tips να προσέξουμε…

Καταρχήν σας ευχαριστώ που μου δίνετε αυτήν την ευκαιρία να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τη σπουδαιότερη μέρα της γυναίκας, το γάμο της.  Γενικά δεν πιστεύω στις τάσεις που αφορούν τα μαλλιά. Πιστεύω όμως, ότι όπως η γυναίκα ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα της , έτσι πρέπει να ανανεώνει το χτένισμα και γενικότερα την εμφάνιση της, ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση της. Για ην άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, λοιπόν προτείνω  τα εξής: Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά να επιλέξουν ένα χτένισμα που να ταιριάζει με την καθημερινότητα, τη δουλειά και τη κοινωνικότητα τους. Για παράδειγμα, για το βράδυ, η νύφη να επιλέξει ανάλαφρες μπούκλες, ενώ για το επόμενο πρωί να πιάσει όλα τα μαλλιά πίσω με μια χωρίστρα στο πλάι. Όσον αφορά τώρα το κοντό μαλλί, η άποψη μου είναι ότι αλλάζει όψη ριζικά με τη βαφή! Κόκκινα, ξανθιά, με σκούρες ρίζες κι ανοιχτές άκρες, χρώμα όλα ενδείκνυνται αρκεί να ανανεωθεί η εμφάνιση. Πάντως οι περισσότερες νύφες   μου ζητούν να τις χτενίσω ρομαντικά. Φοβούνται τις  πιο extreme καταστάσεις…Τότε λοιπόν έρχεται η σειρά του σίδερου και των προϊόντων styling , που όταν το κεφάλι έχει ένα άψογο κούρεμα μπορεί να κάνει θαύματα!!!!

Όμως σύμφωνα με την επίδειξη και την εβδομάδα μόδας  φέτος για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019 τα τολμηρά φρύδια μέχρι το φυσικό μακιγιάζ και τις υπέροχες πλεξούδες ,είναι από τα πιο καυτά στυλ στην νυφική ​​ομορφιά που είδαμε στους διαδρόμους – καθώς ο στόχος είναι να κερδίσει το βλέμμα. Επομένως αφήστε τη φυσική σας ομορφιά να λάμψει την ημέρα του γάμου σας με λαμπερό δέρμα, ελαφρώς ροζ μάγουλα και φρέσκα  χείλη..

Συμβουλή: Το μυστικό για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό, απολεπισμένο και καλά ενυδατωμένο. Μια ελαφριά  έγχρωμη ενυδατική κρέμα θα κρύψει τυχόν ατέλειες ή σημεία κηλίδας, ενώ ένα ελαφρύ ξεσκονισμένο ρουζ που εφαρμόζεται στα μήλα των μάγουλων σας θα σας δώσει ένα υγιές ρόδινο αποτέλεσμα. Τελειώστε βάφοντας το χείλος με ένα μόνο χρώμα.Συμβουλή για τη λήψη: Για ένα εντελώς ρομαντικό ύφος, δοκιμάστε ένα updo με στρωμένες πλεξούδες και λεπτή κορδόνια προσώπου ή το αγαπημένο μας μια χαλαρή πλεξούδα.