Νυφικα για καλοκαιρινο γαμο

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νυφικα για καλοκαιρινο γαμο Νυφικά-Σχεδιαστές Νυφικών-Οίκοι

Νυφικα για καλοκαιρινο γαμο.  Εxclusive  νυφικές δημιουργίες με δαντέλες και λεπτομέρειες που είναι ραμμένες κοντά στις γραμμές του σώματος και νυφικά με έμφαση στο κάτω μέρος των νυφικών με φούστες λίγο ογκώδεις. Νυφικά που προσθέτουν μια αριστοκρατική νότα στη νυφική εμφάνιση της γυναίκας. Κάθε νύφη είναι η  πρωταγωνίστρια της βραδιάς του γάμου της,  ξεχωριστή,  και επιλέγει το δίκο της νυφικό φόρεμα που να  ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και στην προσωπικότητα.

Στην παραπάνω φωτογραφία το νυφικό είναι δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας νυφικών Galia Lahav, της σειράς Adele.  Η Galia Lahav είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια  με πάνω από 30 χρόνια στο ενεργητικό της με  haute couture φορέματα.

Δείτε παρακάτω νυφικές δημιουργίες για καλοκαιρινούς γάμους.

Νυφικό της  Galia Lahav

Όλα τα παρακάτω νυφικά είναι της σχεδιάστριας Julie Vino

Η  σχεδιάστρια Julie Vino αναφέρει ότι «το πάθος μου για την ομορφιά, τη δημιουργία, το ταλέντο και τις μοναδικές στιλιστικές  δημιουργίες, βασίζονται στο  όραμα μου για όμορφες νύφες”.  Φέτος, επέλεξε τα νυφικά της φορέματα και τη νυφική συλλογή 2016 να την φωτογραφήσει  στην πανέμορφη μας Ελλάδα, στη Σαντορίνη.

 Κείμενο-ρεπορταζ : Ιωάννου Βικτώρια

 

 

 

NYΦΙΚΑ-ΣΧΕΔΙΑΣΤEΣ ΝΥΦΙΚΩΝ GALIA LAHAV

NYΦΙΚΑ-ΣΧΕΔΙΑΣΤEΣ ΝΥΦΙΚΩΝ  JYLIE VINO