Λουλούδια

Flowers wedding photo by Studio Alpha

Photography : Studio Alpha

Μικρή ανθοδέσμη με μαργαρίτες

Νυφική
Ανθοδέσμη

Βρείτε τα λουλούδια που σας αρέσουν!  Φτιάξτε τη νυφική ανθοδέσμη που σας αρέσει. Η ποιο συνηθισμένη επιλογή για νυφική ανθοδέσμη είναι το άσπρο χρώμα και οι παστέλ αποχρώσεις. Τα λουλούδια με τα έντονα χρώματα στο νυφικό μπουκέτο είναι εντυπωσιακά κάνει αντίθεση με το άσπρο νυφικό σας και η σύνολική σας εικόνα είναι εντυπωσιακή. Η νυφική σας ανθοδέσμη μ’ ένα κομμάτι ύφασμα από το νυφικό σας,  ο ανθοπώλης το συνδυάζει με το μπουκέτο, φτιάχνει υπέροχες βάσεις και δεσίματα και  στο τέλος δίνει το στυλ που ταιριάζει με το ανάλογο ύφος. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας  και επιλέξτε τα λουλούδια του γάμου σας!!!

Μανολια

Σε έναν γάμο όλα ξεκινούν από τη νύφη και τη νυφική ανθοδεσμη, το νυφικό μπουκέτο. Βρείτε το ξεχωριστό δικό σας στυλ που θα δώσει τα δικά σας χρώματα σ” αυτό το σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Τα λουλούδια για γάμο είναι πολλά.  Εμείς σας επιλέξαμε να δείτε τα πιο δημοφιλή λουλούδια για γάμο  και να τα γνωρίσετε.

Vintage νυφικά μπουκέτα με έντονα ρομαντικά στοιχεία στις αποχρώσεις του ροζ. Τα τελευταία δύο χρόνια οι νύφες προτιμούν το vintage style  για το γάμο τους. Δείτε τα παρακάτω νυφικά μπουκέτα σε αυτό το στυλ και πάρετε ιδέες.