Φωτογράφηση γάμου με φόντο το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φωτογράφηση γάμου με φόντο το καλοκαίρι στην Ελλάδα Οδηγός Γάμου, Φωτογράφοι Γάμου

Φωτογράφιση Γάμου στη Σαντορίνη-Rekouniotis

Πραγματικές καλοκαιρινές φωτογραφίες γάμων στην Ελλάδα. Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει θάλασσα και ήλιος. Η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής προορισμός ανά τον κόσμο κυρίως για καλοκαιρινές διακοπές. Εκτός όμως από τους χιλιάδες τουρίστες που καλοσωρίζει κάθε χρόνο, υποδέχεται ολοένα και περισσότερα ζευγάρια για να παντρευτούν στην Ελλάδα. Ο Γάμος στην Ελλάδα είναι must.

Ένας γάμος δίπλα στο κύμα. Ένας γάμος με φόντο το απέραντο γαλάζιο και το βραχώδες και επιβλητικό σκηνικό των Κυκλάδων ή το πευκοδάσων που φθάνουν μέχρι τις παραλίες και δημιουργούν το μοναδικό γαλαζοπράσινο σκηνικό. Ένας τέτοιος γάμος δεν αποτελεί μόνο το όνειρο Ελλήνων και Ελληνίδων, αλλά ζευγαριών από όλο τον κόσμο. Αγαπημένοι ελληνικοί γαμήλιοι προορισμοί από Έλληνες και τουρίστες είναι σίγουρα η πολυδιαφημισμένη Σαντορίνη και σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, που επικαλείται η «Καθημερινή»  επιλέγουν τα εξής νησιά και πόλεις:

Μονεμβασιά-Σκιάθος-Σύμη-Ρόδος-Κρήτη-Πάρος-Μήλος-Κως-Μύκονος-Αθήνα-Πάρος

Ωστόσο, όπως σημειώνει η «Καθημερινή» σε δημοσίευμά της, υπολογίζεται ότι πέρυσι έγιναν  μόνο στη Σαντορίνη 1.100 γάμοι και γαμήλιες τελετές.

Δείτε παρακάτω κάποιες  φωτογραφίες πραγματικών γάμων που επιλήθηκε και πραγματοποίησε ο φωτογράφος γάμων Panoς Rekouniotis,  όπου αναλαμβάνει να φωτογραφίση γάμους σε όλη την Ελλάδα. Εκπληκτικά πορτραίτα γάμων που διαφημίζουν την Ελλάδα με το υπέροχο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Καταπληκτικές φωτογραφίες γάμων,  προτάσεις και ιδέες για τον δικό σας γάμο. Ελλάδα-Ερωτας-Πάθος-Ζωή.

Κείμενο: Ιωάννου Βικτώρια

fotografisi_gamou_0315

Γαμος- Νυφη

Γάμος στην Ελλάδα

Ελλάδα- θάλασσα

Φωτογράφιση γάμου με φόντο το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Φωτογράφηση γαμου-Rekoumiotis-Φωτογράφιση γάμου με φόντο το καλοκαίρι στην Ελλάδα fotografisi_gamou_0265
Φωτογραφηση γαμου στην Ελλάδα next day Panos Rekouniotis Καλοκαιρινός γάμος

fotografisi_gamou_0383

fotografisi_gamou_0304

fotografisi_gamou_0387

fotografisi_gamou_0345

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΩΝ: PANOS REKOUNIOTIS

PANOS REKOUNIOTIS: Πληροφορίες για την εταιρεία  και την παρουσίαση του μπορείτε να δείτε ΕΔΩ