Λουλούδια

Λευκές νυφικές ανθοδέσμες

Μικρή ανθοδέσμη με λευκές κάλες

Λευκές νυφικές ανθοδέσμες. Eπιλέξτε αυτό που σας αρέσει!!!

ΝΥΦΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ

Βρείτε τα λουλούδια που σας αρέσουν!  Φτιάξτε το νυφικό μπουκέτο που σας αρέσει. Η ποιο συνηθισμένη επιλογή για νυφική ανθοδέσμη είναι το άσπρο χρώμα και οι παστέλ αποχρώσεις. Τα λουλούδια με τα έντονα χρώματα στο νυφικό μπουκέτο είναι εντυπωσιακά κάνει αντίθεση με το άσπρο σας νυφικό και το σύνολο φαίνεται φανταστικό. Μ’ ένα κομμάτι ύφασμα από το νυφικό σας,  ο ανθοπώλης το συνδυάζει με το μπουκέτο, φτιάχνει υπέροχες βάσεις και δεσίματα, δίνει στυλ και ύφος. Ιδέες πραγματικά ξεχωριστές. Πάρτε ιδέες και επιλέξτε τα λουλούδια του γάμου σας!!!

Μωβ χρώμα

Καταπληκτικά νυφικά μπουκέτα και νυφικές ανθοδέσμες με μωβ λουλούδια και λεπτομέρειες.Ένα αγαπημένο χρώμα για γάμους που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Σε έναν γάμο όλα ξεκινούν από τη νύφη και τη νυφική ανθοδεσμη, το νυφικό μπουκέτο. Βρείτε το ξεχωριστό δικό σας στυλ που θα δώσει τα δικά σας χρώματα σ” αυτό το σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Τα λουλούδια για γάμο είναι πολλά.  Εμείς σας επιλέξαμε να δείτε τα πιο δημοφιλή λουλούδια για γάμο  και να τα γνωρίσετε.

Vintage νυφικά μπουκέτα με έντονα ρομαντικά στοιχεία στις αποχρώσεις του ροζ. Τα τελευταία δύο χρόνια οι νύφες προτιμούν το vintage style  για το γάμο τους. Δείτε τα παρακάτω νυφικά μπουκέτα σε αυτό το στυλ και πάρετε ιδέες.