Επώνυμες εταιρείες ομορφιάς επιλέγουν Hi-Power για κάθε τους εκδήλωση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επώνυμες εταιρείες ομορφιάς επιλέγουν Hi-Power για κάθε τους εκδήλωση Uncategorized

Δεν είναι τυχαίο ότι επώνυμες εταιρείες ομορφιάς επιλέγουν την εταιρεία Hi-Power για κάθε τους εκδήλωση.  Η εταιρεία με τον επαγγελματισμό της έχει καταφέρει στα τόσα χρόνια εμπειρείας να την εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες για κάθε τους εκδήλωση όπως events, parties, επαγγελματικός φωτισμός, τοποθέτηση προιόντων μεγάλες οθόνες Plasma, video wall κα.

Με τον εξοπλισμό που διαθέτει σε οπτικοακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας  και με την ευελιξία κάλυψης όλων των απαιτήσεων, έχετε σίγουρη την επιτυχία της διοργάνωσης που ετοιμάζετε. Η HiPower παρέχει:

  • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
  • Εμπειρία στην οργάνωση
  • Αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και
  • Ευελιξία κάλυψης όλων των απαιτήσεων

με αποτέλεσμα δίκαια να κατατάσσεται στην πρώτη θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών αποτελώντας την πιο ποιοτική λύση. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό: Laptop, P.C.,TVplasma,Plasmawall, Ledwall, Projectors, οθόνες προβολής front& back,βιντεοκάλυψη και παραγωγή DVD, συνεδριακά μικροφωνικά συστήματα, μεταφραστικά συστήματα και κατασκευές από τρέσες. Δείτε παρακάτω ενδεικτικά φωτογραφίες από εταιρείες όπως Mac, Estee Lauder, Prada, Attica που εμπιστεύτηκαν την εταιρεία Hi-Power.

 Estee Lauder

 

 EVENTS – PARTIES HI-POWER

Πληροφορίες για την εταιρεία Hi-Power και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ