ΔΕΞΙΩΣΗ

Christos-Costarellos-spring-collection-2018-min

Party
Γάμου

Νύφη ο γάμος που ονειρεύομαι. Νυφικά φορέματα,Μοντέρνα νύφη, κλασική νύφη, ρομαντική νύφη. ΝυφικάΈλληνες και ξένοι σχεδιαστές, οίκοι νυφικών με πολλές ιδέες και προτάσεις για την ιδανικότερη επιλογή του νυφικού. Βρείτε το δικό σας ιδανικό νυφικό! Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

christos-costarellos

ΔΕΞΙΩΣΗ & ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ

  Ιδεες για μια τελεια δεξιωση & παρτυ γαμου

Elegant & Luxury Wedding Ideas

ΔΕΞΙΩΣΗ Ιδεες για μια τέλεια δεξίωση & πάρτυ γάμου

Κτήματα Γάμου

Οργανώστε το γάμο που ονειρεύεστε. Προτάσεις και ιδέες με τα ωραιότερα κτήματα Δεξίωσης στην Ελλάδα. Όλα τα κτήματα γάμου,   βρείτε το ιδανικότερο κτήμα για το δικό σας γάμο.

CATERING ΓΑΜΟΥ-ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Catering Γάμου

Το μυστικό της επιτυχίας σε μια δεξίωση γάμου είναι πολλά. Ένα από τα βασικότερα όμως είναι η επιλογή catering. To Catering που θα επιλέξετε πρέπει να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η ποιότητα του service, οι δημιοργίες των chef και η εντυπωσιακή παρουσίαση των buffet και η προσεγμένη ποιότητα προιόντων αποτελούν εγγύηση για ένα τέλειο γαστρονομικό αποτέλεσμα.

Πέτρινος χώρος, Οδος Κασσάνδρας

Αίθουσες Δεξιώσεων

Αίθουσες δεξιώσεων για μια ονειρεμένη εκδήλωση γάμου που θα σας μαγέψουν κάθε εποχή, χειμώνα-καλοκαίρι. Πέτρινες αίθουσες, αίθουσες σε αμπελώνα, αίθουσες με θέα την Ακρόπολη, καταπληκτικές αίθουσες για κάθε σας εκδήλωση… προτάσεις και  επιλογές για όλα τα γούστα.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Εστιατόρια

Εστιατόρια για Γάμο με ζωντανή μουσική και ορχήστρα χειμώνα – καλοκαίρι (ή και χωρίς ορχήστρα). Μια παραδοσιακή και καλή λύση για λίγα και για πολλά άτομα που δεν υστερεί στην ποιότητα του καλού φαγητού. Εγγυημένες προτάσεις για στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

ΧΩΡΟΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ODOS  KASS

Χώροι στη θάλασσα Χωροι δεξίωσης γάμου με θέα τη θάλασσα ή χώροι δεξίωσης δίπλα στη θάλασσα. Καλοκαιρινές προτάσεις για έναν ονειρεμένο γάμο.