Γαμπρός. Star for a day

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γαμπρός. Star for a day Uncategorized

Γαμπρός-Tommy-Hilfiger-

Ανακαλύψτε τα αντρικά ρούχα και αξεσουάρ Tommy Hilfiger για την γαμήλια εμφάνιση σας. Εκτός από τη Νύφη είστε κι εσείς ο  Γαμπρός, ο Star της μέρας. Φορέστε ρούχα του γνωστού οίκου. Πολλές επιλογές και προτάσεις. Δείτε παρακάτω την καλοκαιρινή συλλογή του για την γαμήλια σας εμφάνιση. Η οικογένεια Hilfiger σας παρασύρει  να δείτε μαζί, τη διαφημιστική του καμπάνια, η οποία εμπνέεται από την γιορτή ενός οικογενειακού γάμου των “The Hilfigers” σε μία χαλαρή, rock n’ roll διάθεση,  έναν γάμο, με την κιθάρα, με πειραματικές χορευτικές κινήσεις με παλιούς και νέους φίλους. Δείτε ανδρικά ρούχα που αρέσουν, καλύπτουν  όλα τα στυλ και γούστα.  Στη λίστα των καλεσμένων είναι οι ρίγες, οι πούλιες και τα τζιν.

Ο γάμος σας είναι ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με μια μπάντα και ο καθένας έχει τη σκηνή του. Η σκηνή του γαμπρού, με Hilfiger στυλ.  Δείτε παρακάτω όλη την διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας . Ανδρικά κοστούμια για τον γαμπρό, τον Star της μέρας.

Tommy-Hilfiger-Spring-Summer-20151

Γαμπριατικά κοστούμια-Tommy-Hilfiger

Tommy-Hilfiger

Gambos

Tommy-Hilfiger-2015

Tommy-Hilfig ανοιξη -καλοκάιρι 2015

Την καμπάνια I DO HILFIGER  φωτογράφησε ο Craig McDean, επιμελήθηκε ο Karl Templer και σκηνοθετήθηκε δημιουργικά από τον Trey Laird της εταιρείας Laird + Partners.

Tommy Hilfiger

  ΓΑΠΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ