Γαμπριάτικα κοστούμια

gampriatika-2018-1

fashion

gampriatika-2018

κοστούμια

Γαμπριάτικα

Μπουτονιέρες και νυφικά μπουκέτα

Eπιλέξτε αυτό που σας αρέσει!!!

Γαμπριάτικα  κοστούμια CARLO PIGNATELLI 

Μία από τις κορυφαίες επιλογές στο γαμπριάτικο κοστούμι υψηλής ραπτικής και αισθητικής. Για όλους αυτούς που θέλουν να είναι πρωταγωνιστές στον γάμο τους. Γαμπριάτικα κοστούμια και προτάσεις για το 2018

Carlo Pignatelli2017
e912b2b8c1ff2222a2d869a7ed008818
d6ed48d443094803fa1bfc5911984217

CARLO PIGNATELLI 2018

Μία από τις κορυφαίες επιλογές στο γαμπριάτικο κοστούμι υψηλής ραπτικής και αισθητικής. Δημιουργίες μόνο για τον άνδρα με έμφαση στις λεπτομέρειες.To στυλ της τελευταίας λέξης της μόδας η ποιότητα υφασμάτων και ειδικής χειροποίητης τεχνοτροπίας κάνει  το γαμπριάτικο κοστούμι μοναδικό.

Η παραδοσιακή τέχνη του κουρέα δίνει βάρος στη φροντίδα και χαλάρωση του άνδρα, τα τελευταία χρόνια αναβιώνει στην πόλη της Αθήνας. Μια νέα συνήθεια και εμπειρία για να ξυρίσουν τον γαμπρό… πριν τη γαμήλια τελετή.

Ανακαλύψτε τα αντρικά ρούχα και αξεσουάρ Tommy Hilfiger για την γαμήλια εμφάνιση σας. Εκτός από τη Νύφη είστε κι εσείς ο  Γαμπρός, ο Star της μέρας. Φορέστε ρούχα του γνωστού οίκου.

Η γραβάτα είναι το κατ” εξοχήν ανδρικό αξεσουάρ που ολοκληρώνει μια επίσημη εμφάνιση.  Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε να δείτε τις χειροποίητες γραβάτες του Στράτου Πατλαμάζογλου. Mοντέρνα σχέδια για μοντέρνους γαμπρούς.

Μανικετόκουμπα. Το κόσμημα του άνδρα

Μετά το καλό ρολόι σε έναν άνδρα,  τα μανικετόκουμπα είναι πραγματικά το κόσμημα του γαμπρού. Είναι ίσως το μοναδικό μικρό κόσμημα που θα φορέσει ένας άνδρας την ημέρα του γάμου του,  που μπορεί να έχει παιχνιδιάρικό ύφος, μοντέρνο ύφος, κλασικό,  ανάλογα με την προσωπικότητα, την εποχή και τον τόπο που θα γίνει ο γάμος σας.