Γαμπριάτικα κοστούμια υψηλής αισθητικής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γαμπριάτικα κοστούμια υψηλής αισθητικής Uncategorized

 

Ανδρικά κοστούμια- Γαμπριάτικα Carlo Piganetlli

Γαμπριάτικα  κοστούμια Carlo Pignatelli. Μία από τις κορυφαίες επιλογές στο γαμπριάτικο κοστούμι υψηλής ραπτικής και αισθητικής. Δημιουργίες μόνο για τον άνδρα με έμφαση στις λεπτομέρειες,  όπου εκτός από το κλασικό κοστούμι για τον γαμπρό δίνει έμφαση στα υφάσματα  με τα ιδιαίτερα χρώματα και δημιουργεί μια νέα μόδα.  Η πολύχρονη εμπειρία  και η εξειδίκευση στο γαμήλιο ανδρικό ρούχο, όπου συνδυάζει το στυλ της τελευταίας λέξης της μόδας με την κορυφαία ποιότητα υφασμάτων και τεχνοτροπίες μιας άλλης εποχής όπου κυριαρχούσε το χειροποίητο κάνει  το γαμπριάτικο κοστούμι μοναδικό. Οι ασυνήθιστες γραμμές, χρώματα και υφάσματα που προτείνονται για έναν άνδρα ο οποίος μπορεί να παίξει τελικά κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια γαμήλια τελετή που μέχρι εκείνη την εποχή όλα περιστρέφονταν αποκλειστικά γύρω από τη νύφη. Μια συλλογή υψηλής ραπτικής αναδεικνύεται για πρώτη φορά στην ιστορία της μόδας των ανδρών. Έτσι ξεκινά η ιστορία του σχεδιαστεί Carlo Pignatelli με επιτυχία, σαρώνει και γίνεται γνωστός σε όλο τον κόσμο με τις δημιουργίες του. Ο σχεδιαστής σχεδιάζει κάθε μία από τις συλλογές του με τη βοήθεια του προσωπικού του στην έδρα Carlo Pignatelli SpA στο Τορίνο, στην Ιταλία. Η δημιουργικότητά του και η συνεχής ζήτηση για καινοτομία αυτόν κατευθύνονται προς ένα επανασχεδιασμό της στιλιστικής μορφής και το περιεχόμενο σε μια περιοχή της μόδας που είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην παράδοση.
Το 1995 αναλαμβάνει την επίσημη ένδυση της ομάδας ποδοσφαίρου της Γιουβέντους και άλλων διασημοτήτων στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και το καλλιτεχνικό κόσμο φέρουν την υπογραφή του. Όπως λέει κι ίδιος
«Σε κάθε μία από τις συλλογές μου, θα βρείτε ένα μέρος του σχηματισμού μου, την τέχνη της υψηλής ραπτικής, την προσεκτική έρευνα για την ποιότητα και την καινοτομία, τις βασικές αρχές αυτού του Made in Italy μας».

Γαμπριάτικα κοστούμια

Δείτε παρακάτω Γαμπριάτικα κοστούμια υψηλής αισθητικής Carlo Pignatelli 2016

Carlo Pignatellil Wedding 2016. Γαμπρος και στυλ Carlo Pignatelli

Carlo Pignatelli 2
Carlo Pignatelli Γαμπριάτικα

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ  CARLO PIGNATELLI

Θα τα βρείτε Αμερικής 18, Αθήνα, Αττική  τηλ: 210 3620740